Improper display of post navigation and custom fields

Featured Theme Forums General Discussion Improper display of post navigation and custom fields

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  abhisekpadhi 2 years, 3 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #13388

    abhisekpadhi
    Participant

    Hi,
    While designing my child theme (of TWENTYTWELVE theme) i got a problem,

    http://www.abhisektech.tk/recent/sample-post-56/177/

    1.> I wanted to insert a author box so i went for “social author bio plugin” . This is not displayed at proper place below the post in single post page.

    2.> The post navigation at the bottom of the single post and not displayed properly (on of them appears to be displaced down a bit)


    3.> I don’t want to start everything from scratch again….. SO PLZ HELP..Anyone

    Ref:.

    Here is my child’s css:
    http://pastebin.com/BTrc0wxT

    Here is my child’s single.php
    http://pastebin.com/7Y79C6wU

    Here is child’s content.php
    http://pastebin.com/0xhytrdf

    I don’t any other file would’ve caused problem.

    #15167

    Zeaks
    Participant

    Your author box looks ok to me, it’s aligned to the left while other things are centered though. Youc an fix that by using
    #author-bio-box { margin: 0 0 0 40px; }
    There’s also a double line going through it, that can be removed by using
    .site-content article { border-bottom:none; } You might need a .single class along with it if it removes it from the index too.
    Twenty Twelve does come with an author biography box, it’s hidden unless there is more than one author though. Twenty Eleven was the same, anyways, check this WordPress.org post out, an answer is given in the second post http://wordpress.org/support/topic/author-bio-displayed-on-post-page?replies=2

    #15168

    abhisekpadhi
    Participant

    Ok ! i figured about author box but what about post navigation at bottom of the post (they are display incorrectly) one of them appears to be displaced down a bit
    http://www.abhisektech.tk/recent/sample-post-56/177/ I switched to parent theme (2012) they looked good but in child theme they are incorrect. I checked single.php, content.php but could not point out mismatches ….. can u help….. Else i’ll have to start from scratch again.

    #15169

    abhisekpadhi
    Participant

    FIXED………..

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.